Welkom

De mobiele pagina Medium-rotterdam.nl is aan het laden...
mediums Rotterdam

Horoscoop Waterman door mediums

Horoscoop Waterman

21 juli 2024
Uw horoscoop van vandaag


Pas op voor negatieve invloeden en wees zo nodig doortastend.
Behoud je innerlijke rust en geestelijke helderheid en houd steeds je doel voor ogen, dan blijven dingen duidelijk en zul je bereiken waar je naar streeft. Ook al zit je financieel gezien op dit moment niet echt op rozen, binnenkort komt jouw tijd.
Je krijgt dan nieuwe kansen in overvloed.

Horoscoop Waterman door mediums
Horoscoop Vissen door mediums
Horoscoop Ram door mediums
Horoscoop Stier door mediums
Horoscoop Tweelingen door mediums
Horoscoop Kreeft door mediums
Horoscoop Leeuw door mediums
Horoscoop Maagd door mediums
Horoscoop Weegschaal door mediums
Horoscoop Schorpioen door mediums
Horoscoop Boogschutter door mediums
Horoscoop Steenbok door mediums

Sterrenbeeld Waterman

Extra mediums informatie

Uitleg over sterrenbeeld Waterman

Van 21 januari tot 20 februari.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Waterman. Je straalt kracht, originaliteit en humor uit.

Als waterman ben je sociaal en heb je een zekere aantrekkingskracht naar andere mensen toe. Je bent zelfs intuïtief, maar je hebt wel de tijd nodig om jezelf open te stellen naar anderen. Je geeft je ook niet zomaar open aan iedereen. Vrienden en familie zijn belangrijk, maar zelfs daar laat je enkel diegene toe tot je diepste ziel, enkel die je echt vertrouwt. Je staat open voor ideeën van anderen zolang ze waar zijn en je verder helpen met een probleem op te lossen. Watermannen zijn stijlvol en hebben een talent om het evenwicht te bewaren tussen geld uitgeven en toch te sparen. Watermannen hebben vaak interesse in fotografie. Watermannen kunnen problemen oplossen zolang ze die volgens hun eigen methode mogen oplossen. Als waterman volg je niet graag opgelegde regeltjes. Je volgt je eigen weg. Het is niet omdat iedereen naar links gaat, dan een waterman blindelings volgt. Als waterman zoek je ook steeds nieuwe uitdagingen, je durft van je bestaand pad af te wijken.

Geboren tussen 21 januari en 20 februari.

Watermannen zijn zeer intelligent en lopen altijd een stapje voor op de gemiddelde mens. Als waterman heb je een sterk en aantrekkelijk karakter. Ofwel ben je de verlegen, zachte en geduldige Waterman ofwel ben je een uitbundige, levendige en extraverte Waterman. Beide watermannen hebben een sterk karakter en zijn op hun eigen manier erg krachtig.

Als waterman heb je gevoel voor humor en ben je behulpzaam, zeker voor vrienden zal je alles overhebben. Wanneer je een vriend kan helpen, geeft dit je een goed gevoel. Een vriend mag zich dan weer enkel moeien wanneer jij het uitdrukkelijk aangeeft. Anders kan je het maar moeilijk verdragen. Je bent ondanks dit toch onafhankelijk en geen kuddedier. Het is niet omdat iedereen die weg inslaat, dat een waterman zo maar volgt.

Als waterman hou je niet vast aan je eigen gedachtegoed of mening, wanneer een vriend zijn mening geeft, dan kan je daar in meegaan indien deze mening of visie u kan overtuigen. Een waterman staat immers altijd open voor de waarheid en meent dat een ander het ook bij het rechte eind kan hebben. Als waterman sta je dus open voor andere visies, culturen,... en dit maakt dat je open staat om nieuwe dingen te leren. Als waterman pik je snel nieuwe dingen op en je kan deze later reconstrueren en met eigen logica en een portie humor reconstrueren. Situatiehumor is voor een waterman dan ook de tool om het ijs te breken.

Een waterman is intelligent, heeft de nodige verbeeldingskracht en is soms paranormaal intuïtief. Andere watermannen kiezen dan eerder voor hun meer wetenschappelijke kant en zoeken hun heil bij wetenschappelijk onderzoek. Als waterman heb je een passie voor kunst, cultuur en muziek. Als waterman moet je jezelf soms terugtrekken, even tot jezelf komen en de rust opzoeken. Je zoekt medestanders op om over bepaalde onderwerpen te filosoferen en ook mediteren ligt in de mogelijkheden.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Waterman en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Waterman in het leven.

eerlijk
tolerant
sympathiek
idealistisch
wilskracht
inventief
onafhankelijk
paranormaal begaafdOntvang dagelijks de betovering van de sterrenhemel rechtstreeks in je mailbox!

Ben jij een gepassioneerde waterman, altijd op zoek naar inzicht in je dagelijkse avonturen? Mis dan niet onze exclusieve, gratis dagelijkse horoscoop die speciaal voor jou is samengesteld. Laat de kosmische energie├źn je begeleiden terwijl je elke dag je pad bewandelt.

Schrijf je vandaag nog in en ervaar de magie van gepersonaliseerde voorspellingen op basis van je sterrenbeeld waterman die je kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, het begrijpen van je emoties en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Onze horoscoop biedt waardevolle inzichten die je kunnen inspireren en empoweren.

Waar wacht je nog op? Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om je gratis dagelijkse horoscoop van waterman te ontvangen. Verwen jezelf met de wijsheid van de sterren en laat elke dag stralen!

Uw persoonlijke horoscoop?

mediums Rotterdam
Naar Boven